Общинският щаб за борба с коронавируса не е дискутирал допълнителни

...
Общинският щаб за борба с коронавируса не е дискутирал допълнителни
Коментари Харесай

Дончо Барбалов: Вечерен час няма да има в София

Общинският щаб за битка с ковид не е дискутирал спомагателни ограничения. Сега има не малко ограничения. Набляга се на контрола, което е различен значим детайл, с цел да реализиран стремежи резултат. Вечерен час не се планува. Това сподели по БТВ зам.-кметът на София Дончо Брбалов.
Дискутирано и утвърдено е за децата от 6 и 7 клас да имат неприсъствени занятията. На този стадий са положителни ограниченията. Като родител желая децата да учат присъствено. Имам 2 и 7 клас дете. По-големите възпитаници по добре се оправят с неприсъственото образование.

Зелените коридори, след последните промени мисля, че откриха своето вярно решение. В градския превоз има пропуснати доходи. С една трета паднаха. Все повече компании работят отдалечено. Тук не би трябвало да се изненадваме. За нас е значимо да се запазят работните места и дребния бизнес. Взеха се ограничения от пролетта-намален наем на общинските парцели. Помагаме на бизнеса и даваме образец на всички наемодатели, с цел да можем да минем през този сложен интервал.

Дискусията за зелената и синята зона не са свързани с коронавирус ситуацията. Хората имат потребност да паркират и да се движат. Тази полемика ще продължи. Хората има мнение и мисля, че това е потребно.

Проблемът с медицинския личен състав го има на всички места. 11 ДКЦ-та се включиха интензивно. Имаме диагностирани над 300 случая с коронавирус.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР