Общинският съветник Волен Сидеров, който призова хората да не спазват

...
Общинският съветник Волен Сидеров, който призова хората да не спазват
Коментари Харесай

Сидеров е в СДВР

Общинският консултант Волен Сидеров, който прикани хората да не съблюдават въведените ограничения в изключителното състояние, е в Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР).

Няколко часа по-рано Софийска градска прокуратура го разгласи за общодържавно търсене, откакто не се е явил за предявяване на обвинявания. Сидеров е бил рдовно свикан. Разследващ служител на реда разпореди насилственото довеждане на лицето.

“Не съм се укривал, няма никакво съображение да ме търсят.Влизаме да приемем обвинителния акт, действаме по закон ”, сподели Сидеров, представен от малкия екран си през днешния ден при идване в Столична дирекция на вътрешните работи.

Освен че е общински съвет в София, Сидеров е и водач на политическа партия. В неделя той насочи всеобщи апели за нарушение на заповед на министъра на опазването на здравето по отношение на пандемията от новия ковид. Същите апели бяха изпратени на средствата за всеобщо осведомление и под формата на прессъобщение със заглавие: „ Излезте всеобщо на Великден и докажете, че Бог е над Мутафчийски! “.

Вчера общинският консултант бе свикан да се яви в постройката на СДВР-МВР в качеството му на обвинен по досъдебно произвеждане, формирано в Софийската районна прокуратура за предявяване на разпореждане за привличане на обвинен и взимане на мярка за неотклонение „ парична гаранция ”. На входа на СДВР-МВР, той е отказал да показа документ за идентичност и демонстративно е напуснал региона. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР