Общинският съветник в Столичния общински съвет Борис Бонев е поличил

...
Общинският съветник в Столичния общински съвет Борис Бонев е поличил
Коментари Харесай

Общински съветник получи смъртоносни заплахи

Общинският консултант в Столичния общински съвет Борис Бонев е поличил закани за живота си. Това показа самият той посредством пост в обществените мрежи. Ето какво написа Бонев:

" Вчера получих достоверна информация от българските служби за непосредствена опасност за живота ми. Информацията е доказана и от задгранични партньорски служби. Вече съм дал подробни показания пред способените органи за евентуалните аргументи за заканите, които най-вероятно се дължат на работата ми като общински консултант и на активността на Спаси София.
Винаги съм очаквал, че с битката ни за почтенна София можем да предизвикаме неспокойствие у някои сенчести и богати фигури в България. Те обаче би трябвало да знаят, че гласът на истината не може да бъде заглъхнал. 90-те години са минало и гражданското общество няма да бъде спряно. Очаквам в най-кратки периоди способените органи да излязат с информация за поръчителите ".

Борис Бонев е български политик, икономист и държавник. Един от създателите на „ Спаси метрото “ и „ Спаси София “. Бил е претендент за кмет на София на локалните избори през 2019 година Сега е общински консултант в Столичния общински съвет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР