Общинският съветник в СОС от ВМРО Карлос Контрера иска да

...
Общинският съветник в СОС от ВМРО Карлос Контрера иска да
Коментари Харесай

ВМРО праща Марешки при ветеринаря на столичния зоопарк

Общинският консултант в СОС от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера желае да прати водача на " Воля " Веселин Марешки при ветеринаря на столичния зоопарк.

В прессъобщение на Вътрешна македонска революционна организация написа, че Контрера зове: " Д-р Дулитъл, погрижете се за екземпляра Веселин - " Г-н Мъ ", апелирам Ви! След ремонта на столичния зоопарк има доста положителни условия и си мисля, че може и той да се почувства удобно измежду свои. "
 Борисов да озапти Каракачанов, изиска Марешки
Борисов да озапти Каракачанов, изиска Марешки

Концепцията на Каракачанов щяла в допълнение да циганизира България

Патриотът написа пост на страницата си във " Facebook " в отговор на отвореното писмо на Марешки към министър-председателят Борисов , в което предприемачът моли премиера да озапти водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов по тематиката за интеграция на ромите. Припомняме, в писмото Марешки написа, че концепцията на вицепремиера за ромите единствено ще ускори циганизацията на страната, ще даде повече облаги на ромите и по този метод Вътрешна македонска революционна организация ще си завоюва огромна част от ромския избор.

Това предизвикало Контрера, който писа в обществената мрежа, че с писмото си Марешки за следващ път е потвърдил, че менталните неналичия не се компенсират със заемане на постове в Народното събрание.

" Функционалната неначетеност явно е реалност освен измежду учениците, само че и измежду избрани водачи на партии и техните депутати. Да заявиш, че Концепцията за справяне с маргинализирания цигански етнос дава права на ромите е равнозначно на това да твърдиш, че имаш верига аптеки и си пиеш постоянно хапчетата ", написа патриотът.
Първото показвало, че Марешки не можел да чете и схваща написаното в един не чак толкоз дълъг документ. Второто - че здравната система у нас имала потребност от повече пари за психологично здраве.
 Марешки разобличава цинизма на Вътрешна македонска революционна организация за ромите и джендър идеологията
Марешки разобличава цинизма на Вътрешна македонска революционна организация за ромите и джендър идеологията

Привилегиите за ромите били с предизборна цел

В поста си Контрера изригва: " Да твърдиш, че Вътрешна македонска революционна организация желае да притегли цигански гласове , до момента в който ти влизаш в коалиция с най-близката до сърцето на Еродан протурска партия в България - НПСД, и посредством техен доближен турчеещ се ром вдигаш протест против личната си страна в " Столипиново ", а по-късно слагаш гръмкото име на обединението " българските родолюбци ", е меко казано циклофренично . "

Според общинския консултант дейностите на Марешки освидетелствали, че " има стадии от еволюцията, които явно са подминали избрани човеци ".

Контрера: " Дарвин щеше да прояви интерес към сходни есземпляри сигурно. "
 Марешки да си пие хапчетата, прикани Каракачанов Обновена
Марешки да си пие хапчетата, прикани Каракачанов

Лидерът на " Воля " да не се занимава с неща, които не схваща

Патриотът предложил на Марешки да се съветва с един избран доктор - доктор Росен Кръстев. Той бил нещо като персонален доктор на маймунките в столичния зоопарк, та можел да се погрижи и за него. Плюс това след ремонта и реконструкцията на зоологическата градина там изискванията не били по никакъв начин неприятни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР