Общинският съветник в София Борис Бонев смята, че има качествата

...
Общинският съветник в София Борис Бонев смята, че има качествата
Коментари Харесай

Бонев: Имам качества за кмет, в „Продължаваме промяната“ виждам потенциални партньори

Общинският консултант в София Борис Бонев счита, че има качествата да бъде „ добър кмет на София “,  в „ Продължаваме промяната “ вижда евентуални сътрудници.

„ Аз персонално считам, че имам качествата да бъда добър кмет на София. Смятам, че с нашия екип от над 300 души експерти и специалисти, сме потвърдили през всичките 12 години, в които се борим за една по-добра София, че имаме концепциите, имаме решенията “, разяснява той пред „ Свободна Европа “.

Общинският консултант изнесе данни за  източване на милиони посредством социална поръчка за улично осветяване в София. Пет институции към този момент се заеха с инспекция на случая, а министър председателят проздрави Бонев за направените разкрития. 

Според Бонев  „ Продължаваме промяната “ са едни от евентуалните сътрудници, с които може да приказва за взаимни дейности в София. По думите му, с цел да може София да откопчена от клопката на ГЕРБ и протичащото се през последните 15 години, е нужен необятен опозиционен фронт.

„ Както виждате, на национално равнище се получи сходна четворна коалиция, която сега прави опит да санира всичко след ГЕРБ, считам, че София, която е смален модел на страната, има потребност също от доста сериозна социална поддръжка. Защото част от промените, които ще са нужни, няма да бъдат известни “, добави създателят на „ Спаси София “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР