Общинският съветник от Възраждане Деян Николов влезе в сградата на

...
Общинският съветник от Възраждане Деян Николов влезе в сградата на
Коментари Харесай

Позорно бездействие срещу изстъпленията на "Възраждане" - Деян Николов нахлу в сградата на Областната управа и заплаши: Ще дойдем 500 души и ще изпотрошим всичко тук

Общинският консултант от " Възраждане " Деян Николов влезе в постройката на Областната администрация в София и настоя за среща с регионалния шеф Вяра Тодева. Стигна се до пререкания със чиновник. На място има и полиция.
 
Групата на общинските съветници на " Възраждане " и група жители се събраха тази заран пред постройката, с цел да изискат да видят заповедта, с която по думите им се унищожава " Паметника на Съветската войска ". Става дума за МОЧА, срамен струпей на раболепието на част от българите пред окупационната руска войска. 
 
 Деян Николов Деян Николов Източник: Пресцентър на Политическа партия " Възраждане "
Деян Николов се включи онлайн в страницата си във Facebook. " Такава заповед няма, най-малко не сме я видели. Успяхме да намерим единствено експертизата на фигурите, в която написа, че те имат пукнатини и са рискови. Ставаме очевидци на обстановка, в която законът не се съблюдава ", разяснява Николов, който в случай че в България се спазваше законът, от дълго време щеше да дава отговор за изстъпленията си, както и неговите съпартийци-местни руснаци.
 
Тук обаче не е като в Украйна, където с сходни видове СБУ се оправя тъкмо както повелява законът и тукашната полицията позволи Деян Николов да влезе в постройката. 
 
Той изиска среща с Вяра Тодева и настоя за копие на документите, с които се правят дейностите на паметника. От деловодството му отхвърлиха такава среща и обясниха, че има ред и би трябвало да подаде писмена молба, с цел да се види с Тодева. Стигна се до пререкания сред Деян Николов и служителя. 
 
Общинският консултант продължи да упорства за среща с Вяра Тодева, само че такава още веднъж му бе отказана. " Няма да мина по вашата скапана процедура. Обадете се на някой, който да слезе. Тук има закони, а по-късно са вашите вътрешни правила и ред. Обадете се някой да слезе незабавно, тъй като ще влезем ние и ще стане неприятно. Другия път ще дойдем 500 души и ще изпотрошим всичко тук. В тази страна няма никакви закони. В момента ме провокирате и ще стане още по-лошо, обърна се Деян Николов към основния специалист в деловодството. 
 
" Някой унищожава благосъстоятелност за 20 милиона. Да стартира и аз да заличавам. Мога и аз да издам една заповед, ще напиша един отчет в Столична община, че вратата ви е рискова, ще дойда с флекса и ще я нарежа ", закани се още депутатът от " Възраждане ". Накрая той излезе от постройката и се върна при останалите с думите: " Ще дойдат други времена и нещата ще стартират да се случват по различен метод ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР