Общинският съветник от Спаси София Стефан Спасов е бил физически

...
Общинският съветник от Спаси София Стефан Спасов е бил физически
Коментари Харесай

Общински съветник от "Спаси София" е нападнат на бул. „Патриарх Евтимий“

Общинският консултант от " Спаси София " Стефан Спасов е бил физически атакуван от Иво Дошев на столичния бул. " Патриарх Евтимий ".

" Нашият сътрудник Стефан Спасов е бил на място да ревизира ремонтните действия, когато е бил атакуван от Дошев, който преди този момент е откраднал ключа на строителна машина ", пишат от " Спаси София " във фейсбук.

Те желаеха незабавни ограничения от Министерство на вътрешните работи и най-строго наказване за похищението.

 Заради обграждане на паркоместа: Гражданско неодобрение в центъра на София България 2 мин. Заради обграждане на паркоместа: Гражданско неодобрение в центъра на София  Пропаднали сектори и огромни фуги: Задава ли се следващият ремонт на жълтите павета? Тази сутрин 3 мин. Пропаднали сектори и огромни фуги: Задава ли се следващият ремонт на жълтите павета?  Терзиев: Гайтански е подготвен самичък да събори противозаконната сграда до бент. „ Искър “ Тази събота и неделя 2 мин. Терзиев: Гайтански е подготвен самичък да събори противозаконната сграда до бент. „ Искър “  Недоволство против бетон: Жители в столичен квартал на митинг поради новострояща се постройка Тази сутрин 2 мин. Недоволство против бетон: Жители в столичен квартал на митинг поради новострояща се постройка  Заради обграждане на паркоместа: Гражданско неодобрение в центъра на София България 2 мин. Заради обграждане на паркоместа: Гражданско неодобрение в центъра на София  Пропаднали сектори и огромни фуги: Задава ли се следващият ремонт на жълтите павета? Тази сутрин 3 мин. Пропаднали сектори и огромни фуги: Задава ли се следващият ремонт на жълтите павета?  Терзиев: Гайтански е подготвен самичък да събори противозаконната сграда до бент. „ Искър “ Тази събота и неделя 2 мин. Терзиев: Гайтански е подготвен самичък да събори противозаконната сграда до бент. „ Искър “  Недоволство против бетон: Жители в столичен квартал на митинг поради новострояща се постройка Тази сутрин 2 мин. Недоволство против бетон: Жители в столичен квартал на митинг поради новострояща се постройка

" Не можем да повярваме, че това се случва, само че обстановката е неприемлива. Ние няма да оставим София да бъде тероризирана и манипулирана от дребна групичка, тясно обвързвана с ГЕРБ, отпред с несполучливия им претендент за кмет на регион " Средец ", безапелационни са от " Спаси София ".

Припомняме, че в границите на вчерашния ден жители излязоха на митинг и блокираха столично кръстовище. Недоволството е против " противозаконната метаморфоза " на придвижването и възбраната за прилагане на паркоместа в региона на бул. „ Патриарх Евтимий “.

Снимка: bTV

Според жителите на квартала със „ заповед от никой за никой ” през вчерашния ден вечерта биват заградени част от паркоместата по бул. „ Патриарх Евтимий “ и ул. „ Фритьоф Нансен “. Това пишат участници в митинга в обществените мрежи.

По думите на протестиращи дейностите на Васил Терзиев и „ Спаси София “ са противозаконни.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР