Общинският съветник от местна коалиция БСП за България Иван Таков

...
Общинският съветник от местна коалиция БСП за България Иван Таков
Коментари Харесай

Иван Таков: БСП не е преглътнала червената линия с демонтажа на Паметника на Съветската армия

Общинският консултант от локална коалиция " Българска социалистическа партия за България " Иван Таков съобщи в студиото на " България заран ", че въпреки дадената поддръжка за Цветомир Петров за ръководител на СОС, не е преглътната алената линия с демонтажа на Паметника на Съветската войска.

" Алтернативите в СОС бяха две - цялостен блокаж в Общинския съвет, другата седмица да завалят тъжби към ОИК за преустановяване пълномощията на общинските съветници и още месеци безвремие и безпорядък. Не ни плашат нови избори, а положението на града - София е в спешно положение ", съобщи още той.

" Ще продължаваме да се борим с всички сигнали, които сме пуснали. Нашата опция по проблема е една - имаме входиран отчет за референдум преди месеци, това с цел да се случи би трябвало най-малкото работещ Общински съвет ", уточни Таков.

Общинският консултант отхвърли обвиняванията на Корнелия Нинова, че поддръжката за Цветомир Петров е изменничество.

" Никога няма да предадем гласоподавателите си. Ние имаме решение на груповите органи  - на градския съвет, съдружния съвет на локалната коалиция на групата общински съветници. Взехме най-хубавото решение за града, жителите и за градската организация ", безапелационен е Таков пред Bulgaria ON AIR.

При гласуването на бюджета на София ще стане ясно какво е болшинството в СОС, добави той.

" Ако не мине бюджетът и значимите промени - или самичък ще си тръгне, или ще бъде заменен ", добави общинският консултант от " Българска социалистическа партия за България ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР