Общинският съветник от листата на ГЕРБ във Ветово - Недялко

...
Общинският съветник от листата на ГЕРБ във Ветово - Недялко
Коментари Харесай

Общинският съветник от ГЕРБ шамаросал 22-годишно момче

Общинският консултант от листата на ГЕРБ във Ветово - Недялко Христов Йорданов, е блъснал 22-годишен юноша, който се опитал да отбрани майка си от обидите му. Йорданов засякъл автомобила на дамата със своя, след което пристигнали пререканията.

Според очевидци съветникът е лъхал на алкохол. Случката се разиграла към 13:30 часа през вчерашния ден в центъра на село Кривня, откакто служителката на локалната детска градина отишла да вземе документи за инспекция.

В центъра на селото колата ѝ била засечена от автомобила на общинския консултант, който почнал да сипе обиди по неин адрес и блъснал сина ѝ, тръгнал да я пази. От полицията обявиха, че Христов е отказал проба за алкохол с дрегер. Случаят се проверява, а съгласно общината това не е изолиран случай.

"Инстинктивно слязох от колата и желаех да я защитя, родител ми е, майка ми е. Исках да го успокоя, само че той се обърна и ме удари в лицето ", споделя младежът пред Bulgaria ON AIR.

При различен случай пък негов сътрудник от ГЕРБ се е разрешил да заплаши друго момче с думите "Внимавай, недей да знаеш доста, тъй като Недялко ще те очатка ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР