Общинският съветник от квотата на БСП - Любомир Борисов е

...
Общинският съветник от квотата на БСП - Любомир Борисов е
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Грандиозен скандал! Общински съветник от БСП даден на прокурор за кражба на 18 бона от хотел!

Общинският консултант от квотата на Българска социалистическа партия - Любомир Борисов е предаден на прокуратурата за обири в изключително огромни размери, научи БЛИЦ от два самостоятелни източника. Той работил и като рецепционист в огромен хотел в курорта Боровец.

Сигналът против него гласи, че е бил засечен в злоупотреби,а от много време прибирал в джоба си кешови заплащания.


Хотелът разполага с доста доказателства, който са окомплектовани в десетки листове и изпратени в Окръжна прокуратура.

Самият той се мислел за недостижим, тъй като се приказва, че е човек на кмета на Самоков, както и татко му - Борислав Борисов и заема значима служба в общината. Политикът парадирал, че пръв другар на кмета и владеел част от паркингите в курорта.



С тази своя служба на " силовак ", той респектира месните и единствено при споменаване на името му, никой не даде повече информация.

Явно фамилията, макар че са държавни чиновници заработва в допълнение, тъй като е притежател на голямата и първокласна механа - ДУВАРО (на снимката). Интересно с какви пари е било издигнато заведението, като се има поради, че притежателите му отдавна са получавали единствено общински заплати.

От хотела отхвърлят да приказват за общинския консултант, евентуално обезпокоени от публичната му служба.

Най-големият абсурд е че точно младият " предприемач " - Борисов е определен в комисия по законността към общината. Той се хвали с екзотични пътувания в чужбина, както и парадира с доста пари по заведенията в Самоков.

Явно обаче бащата има на какво още да научи сина, тъй като доста елементарно са го хванали. Освен това е оставил и доста документни и електронни следи, като от добре осведомени източници разбрахме, че просто следствие няма да има - всичко е ясно.

Остава ни да имаме вяра, че способените органи няма да се изплашен от ситуацията, което Борисов заема в общината и ще разплетат случая.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР