Общинският съветник Мариян Иванов отправи питане до кмета на Община

...
Общинският съветник Мариян Иванов отправи питане до кмета на Община
Коментари Харесай

Съветник от Бургас пита Общината: Защо не е обявен конкурс за важни обществени проекти?

Общинският консултант Мариян Иванов насочи запитване до кмета на Община Бургас Димитър Николов по отношение на значими публични планове .

Става въпрос за „ Разработване на идея за развиване на крайбрежната паркова зона на кв. „ Сарафово “, за „ Разработване на концептуален модел за осъществяване на план „ Център за настаняване, лекуване, образование, социализация и осиновяване на животни “ и за „ Разработване на концептуален модел за осъществяване на план „ Студентски кампус “.

Интересен е фактът, че и трите публични поръчки са били предоставени на една и съща компания – „ Иновационни системи – Бургас “ ЕООД. 

Именно заради тази причина общинският консултант желае да знае дали това сдружение има потенциала и опцията да изпълнителни съответните публични поръчки и какъв действително е неговият предмет на активност. 

Много значимо е и за какво е определена тази процедура от Закона за публичните поръчки, а не конкурсна такава , която да докара до конфликт на хрумвания за такива значими публични планове. 

След сигнала на жители до Искра.бг за ремонта на ул. „ Индустриална “: Има ли установени нарушавания?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР