Общинският съветник Диляна Давидкова напуска групата на Земеделски народен съюз

...
Общинският съветник Диляна Давидкова напуска групата на Земеделски народен съюз
Коментари Харесай

Скандалът се разраства: Общинският съветник от Враца-педофил Венелин Петров отказа да напусне ЗНС, Диляна Давидкова се отцепи от групата

Общинският консултант Диляна Давидкова напуща групата на Земеделски национален съюз във врачанския локален парламент. Това стана ясно преди минути. Тя към този момент е подала заявката си за „ отцепването “ от групата. Мотивът й за напускането е отводът на Венелин Петров да напусне парламентарната група, от която сега е общински консултант.
„ Въпреки че от през днешния ден към този момент съм самостоятелен общински консултант аз ще не преставам да работя за реализирането на своите хрумвания и за поетите задължения. Надявам се Венелин Петров да почисти своето име и да понесе своята отговорност “, безапелационна бе Давидкова.
Преди дни организация BulNews разкри величествен скандал с общинския консултант Венелин Петров.



На фрагментите на скритата камера се вижда по какъв начин той се пробва да прави секс с 13-годишно момиче. Публикувани са и чатовете сред двамата в мобилно приложение, от които ясно личат опитите му да вкара детето в леглото си. Врачанската прокуратура към този момент се е самосезирала по отношение на дейностите на общинския консултант. Има формирано инспекция, която е предоставена на бранш „ Борба с проведената престъпност “, заяви окръжният прокурор на Враца. Преписката е в районната прокуратурата.
Междувременно от групата на Земеделски национален съюз излязоха с нарочна декларация по отношение на дейностите на Петров. В документът се споделя, че сходно държание е надалеч от моралните и човешки стандарти, на които се основава нашата активност като политическа организация и от групата държат Петров да понесе своята морална, политическа и наказателна отговорност за това.
До момента обаче в Общинския съвет във Враца не е постъпила молба или заявление за овакантяване от страна на Венелин Петров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР