Общинският съвет във Враца спира конкурса за борд на директорите

...
Общинският съвет във Враца спира конкурса за борд на директорите
Коментари Харесай

Спират конкурса за шеф на общинската кабелна телевизия във Враца

Общинският съвет във Враца стопира състезанието за ръб на шефовете на „ РТВ – Вестител “, научи организация BulNews. Докладната е импортирана от ръководителя на общинския съвет Румен Антов и ще бъде гласувана другата седмица.
Причината за прекратяването на процедурата и все още да не се открива нова такава е, че не са ясни всички детайли на финансовото положение на сдружението. От комисията, която организира обществения асортимент, са предложили на общинския съвет незабавно да се извърши финансов одит на сдружението и едвам по-късно да се открие нова процедура за обществен асортимент. Очаква се финансовият одит да бъде подготвен до 26 март.
Сагата с общинската кабеларка датира от към три години, когато бе продадена лицензията от общинското радио и остана единствено малкия екран. Повече от година общинските съветници не можеха да намерят кой да ръководи малкия екран. Стигна се до такава степен, че бе взето решение да могат да аплайват освен хора от района и страната, само че и от целия Европейски съюз.
След поредност от провалени процедури за избор на ръб на шефовете на „ РТВ – Вестител “, изненадващо в края на предходната година се явиха цели трима мераклии - Борислав Саравски и юристите Христо Петков и Мария Генова.
Така след година търсене на ръб на шефовете, локалните сенатори още веднъж се връщат в изходна позиция и поради неразбираемото финансово положение на кабеларката за следващ път процедурата се проваля.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР