Общинският съвет в Трън актуализира поименния списък за капиталовите разходи

...
Общинският съвет в Трън актуализира поименния списък за капиталовите разходи
Коментари Харесай

В Трън ще ремонтират спортната зала

Общинският съвет в Трън актуализира поименния лист за финансовите разноски за 2022 година на изключително съвещание, заяви пред Българска телеграфна агенция неговият ръководител Бойчо Харалампиев.

Стойността на обектите от поименния лист се променя от 1 730 400 лева на 2 330 300 лева Разликата от 599 900 лева е предопределена за главен ремонт на спортната зала в пограничния град, които Министерски съвет утвърди като спомагателни средства по общинския бюджет за тази година.

Ще бъде сменено игралното поле, ще се ремонтират всички пространства - съблекални, бани, ще се сложи топлоизолация.

Спортната зала в Трън е издигната през 1978 година, двуетажна, с многофункционално значение. Община Трън направи несполучливи опити да обезпечи европейско финансиране за саниране на фасадата, замяна на дограмата и ремонт на покрива, само че планът не бе утвърден. За да избави постройката, общинската администрация стартира ремонт със лични средства. Миналата година бе освежен покривът, следва замяна на дограмата.

Залата е обществена общинска благосъстоятелност. Тук са играли волейболните звезди Пламен Константинов, Радостин Стойчев и Евгени Иванов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР