Общинският съвет прие Програмата за управление на отпадъците на община

...
Общинският съвет прие Програмата за управление на отпадъците на община
Коментари Харесай

Местният парламент в Габрово прие отчетите и инвестиционните програми за 2022 г. на общинските дружества

Общинският съвет одобри Програмата за ръководство на отпадъците на община Габрово, както и годишните финансови доклади за 2021 година и капиталовите стратегии за 2022 година на общинските сдружения –  Диагностично съвещателен център – 1 Габрово ” ЕООД,  „ Общински пътнически превоз ” ЕООД и „ Регионален приют ” ЕООД.

Предвид анулацията на противоепидемичните ограничения и изключителната конюнктура в страната, локалният парламент утвърди предлагането за прекратяване на активността на Кризисната обществена кухня, основана по отношение на пандемията. Услугата беше употребена от към 280 лица и фамилии, като през последния месец потребителите й са близо 50 лица, които са поискали да употребяват друга, припокриваща потребностите им услуга – Домашен обществен патронаж.

Габровският общински съвет реши шест локални компании да бъдат освободени от възнаграждение на такса битови боклуци, след осъществяването на препоръчана от тях инвестиция в обществена инфраструктура, а точно ремонт на настилка в сектори от ул. „ Рекорд “. Освобождаването от такса битови боклуци е до покриване на цялостната стойност от инвестицията от 64 785,20 лева, само че не повече от 10 следващи години.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР