Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център, със съдействието

...
Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център, със съдействието
Коментари Харесай

Във Видин отбелязаха Международния ден за борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотични вещества със спортни прояви

Общинският съвет по наркотични субстанции и Превантивно-информационен център, със съдействието на Община Видин, провежда шампионат по повдигане от лег, с което бе маркиран на26 юни.

Събитието бе намерено от заместник-кмета Борислава Борисова. Тя благодари на екипа на Общинския съвет за интензивността и инициативността, които влагат в работата си с децата и младежите на Видин. Заместник-кметът акцентира, че е значимо освен физическото здраве, само че и тяхното психическо, и че сходни спортни прояви спомагат за създаване на здравословни привички и оползотворяване на свободното време на младежите с изобретателни действия и спорт.



Желаещите се състезаваха в две категории - участници под 80 кг. и над 80 кг. Класиралите се на първите три места получиха награди – ваучери за посещаване на фитнес. Дамите от лайънс клуб „ Бъдин “ подариха баскетболни топки и ленти са бокс.

На събитието младежите на Видин имаха опция да вземат участие и в безвъзмездни демонстрации по бокс и стрийтбол, проведени от клуб по бокс „ The Spartans “ и баскетболен клуб „ Видабаскет “.

Спортът е измежду най-хубавите други възможности на рисково държание - построява дисциплинираност и служи за отдушник на насъбран стрес и напрежение. Ползите за физическото и психическото здраве са безбройни, а тренировките - тонизиращи и мотивиращи, подчертаха от управлението на ОбСНВ и ПИЦ-Видин.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР