Общинските съветници решиха да удължат заседанието си до 23:00 часа

...
Общинските съветници решиха да удължат заседанието си до 23:00 часа
Коментари Харесай

Столичният общински съвет удължи заседанието си до 23:00 часа

Общинските съветници взеха решение да удължат съвещанието си до 23:00 часа през днешния ден. Предложението беше направено от общинския консултант Георги Георгиев от ГЕРБ. То беше признато с 32 гласа „ за “, а „ срещу “ се оповестиха 24, един се въздържа, оповестява Българска телеграфна агенция.

По-рано през днешния ден общинските съветници взеха решение да заседават до 21:00 часа като внлючиха в дневния си ред гласоподаване за зам..-председатели на СОС, както и за съставите на комисиите.

Около 20:00 часа Христо Копаранов от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (Спаси София) направи предложение за отсрочване на съвещанието, само че то беше отхвърлено от 32-ма общински съветници. Други 25 гласоподаваха „ за “.

Днес Столичният общински съвет (СОС) избра собствен ръководител. Това е общинският консултант от " Продължаваме промяната - Демократична България " (Спаси София) Цветомир Петров, чиято номинацията беше подкрепена с 47 гласа „ за “. Той ще извършва поста на ръководител на СОС краткотрайно до края на политическия сезон, който приключва с последната юлска сесия на Общинския съвет. Това оповестиха групите пред медиите преди днешното гласоподаване за избор на ръководител.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР