Общинските съветници от ВМРО – БНД в София са твърдо

...
Общинските съветници от ВМРО – БНД в София са твърдо
Коментари Харесай

ВМРО - София: Центровете за мигранти в столицата да се затворят!

Общинските съветници от Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ в София са твърдо „ за “ премахването на мигрантските центрове в кв. „ Овча Купел “, „ Враждебна “ и „ Военна рампа “. Също по този начин те са срещу разкриването на нови такива на територията на столицата, и на територията на Република България.

Гражданите на София не са не запомнили рецесията от 2013 година, когато на територията на страната ни бяха позволени незаконни имигранти от Африка и арабския свят. Мигрантските центрове в упоменатите региони на София бяха претъпкани и проблемите за жителите на тези квартали не закъсняха – ограбени магазини, обири, сбивания по улиците, изплашени дами (обект на полов тормоз от незаконните мигранти), изнасилвания - дело на същите мигранти, трафик на хора без документи, както и транспорт на пари и багажи с неразбираем генезис.

Наръганата с нож Вики, изнасилената студентка от Нов български университет, двата  сигнала за зарязан багаж в центъра на София са част от случаите, които приказват, че не трябва да има мигрански центрове на територията на столицата. Но също така жителите на кварталите „ Овча купел “, „ Враждебна “, „ Орландовци “ и „ Надежда “ сигнализираха посредством голям брой митинги за напрежението в регионите с мигрантски центрове.

Свободното напредване на мигрантите трансформира пл. „ Лъвов мост “ в територия, през която жителите и гостите на столицата ни се опасяваха да минават. Понастоящем и през днешния ден територията на Лъвов мост е сборен център на станция на метро, спирки на рейсове и трамваи, които се употребяват от по-възрастното население, с цел да доближат до Женския пазар. Предстои нова заплаха Лъвов мост да се трансформира в афро-азиатска стена, през която прекосяването да е невероятно, нежелателно и рисково.

От друга страна мюфтийството се възползва от количеството мигранти с мюсюлманско изповедание и се повдигна въпроса за втора джамия в София. Разрешително за строителство на втора джамия няма, само че Вътрешна македонска революционна организация разкри съществуването на такива незаконни храмове в кварталите „ Люлин “, „ Орландовци “ и „ Кремиковци “. Това са обекти, които се посещават и от мигранти с неразбираеми идеология, цели и занимания.

Новата мигрантска вълна от Турция към България може да бъде преносител на бойци на Ислямска страна. Съществува риск от разгръщане на радикалните ислямски течения, каквито имаше в махалата в Пазарджик. Неконтролируемото нахлуване на територията на страната ни може да донесе разнообразни заболявания и епидемии, безапелационен е Владимир Митов – ръководител на Вътрешна македонска революционна организация – София и общински консултант в Столичния общински съвет.

Новото навлизане на незаконни мигранти от Р Турция заплашва препълването на мигрантските центрове, както и потребността за разкриване на нови такива. Ние от Вътрешна македонска революционна организация заставаме зад жителите на София и сигнализираме, че сигурността в столицата и в страната ни ще бъде застрашена. Затова съществуващите центрове в София, а и в други места на страната, би трябвало да бъдат закрити, а при положение на нахлуване на незаконни мигранти през държавната граница, те да бъдат арестувани в центрове до границата и депортирани назад в страните си по генезис.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР