Общинските съветници от групата на Местна коалиция БСП за България

...
Общинските съветници от групата на Местна коалиция БСП за България
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП искат оставката на Областния управител на София

Общинските съветници от групата на Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България " желаят оставката на регионалния шеф на София - град Вяра Тодева за бойкот на работата на Столичния общински съвет. Това оповестиха от пресцентъра на групата. Днес тя върна за прегласуване признатите от СОС решения за избор на заместник-председатели на Съвета и за избор на управление и състав на непрекъснатите комисии към СОС. В своя позиция съветниците от групата на социалистите показват, че по закон решенията, взети от Столичния общински съвет за избор на ръководители, заместник-председатели и състав на комисиите към СОС, са необжалваеми.

„ За нас дейностите на регионалния шеф Вяра Тодева не са непредвидени. При нея нарушаването на законите към този момент е продължителен проблем ”, написа в позицията на общинските съветници от МК " Българска социалистическа партия за България ". Оттам допълват: „ След като си разреши да допусне безусловно нелегално нарязване на Паметника на Съветската войска, какво може да я спре нелегално да попречва работата на Столичния общински съвет, като извърши политическо предписание. За нас нейните дейности са бойкот против града и жителите на София ”.

„ Очевидно за най-голямата политическа група в Столичния общински съвет постовете са самоцел ”, безапелационни са съветниците от групата на социалистите. " За ПП-ДБ-СС нямат значение проблемите в града и решаването им, значими са им постовете в комисиите, които в идващите дни ще опитат да договорят с ГЕРБ. Те освен, че нямат желание да отпушат работата на СОС, само че даже и напълно умишлено и съзнателно я попречват ”, пишат още общинските съветници от МК " Българска социалистическа партия за България ".

Общинарите от ГЕРБ в София също ще изискат от националното управление на партията отстраняването на регионалния шеф на столицата по време на ротацията. Те обвиняват Вяра Тодева в политическа поръчка.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР