Общинските съветници от ГЕРБ – Асеновград излязоха с декларация в

...
Общинските съветници от ГЕРБ – Асеновград излязоха с декларация в
Коментари Харесай

Общинските съветници от ГЕРБ – Асеновград подкрепят кмета от БСП за теглене на многомилионен заем за Водния цикъл

Общинските съветници от ГЕРБ – Асеновград излязоха с декларация в поддръжка на тегленето на заем по фонд ФЛАГ във връзка със завършването на Водния цикъл на общината. За него упорства общинската администрация отпред с кмета доктор Емил Караиванов, който е от Българска социалистическа партия.

„ Потвърждаваме за следващ път, че поддържаме всички старания на общинската администрация за полагане на дейности в посока възстановяване на живота на жителите на  община Асеновград. Ръководени от ползите на Община Асеновград и на нейните поданици и отговорността ни като общински съветници,   подкрепяме решението за приемане на общински дълг, по отношение на обезпечаване на финансиране за осъществяване на „ Проект за рехабилитация на водоснабдителната и канализационната мрежа на град Асеновград, финансиран по Оперативна стратегия „ Околна среда “ 2014 – 2020 ”.

Считаме за неприемливи, във връзка с ползите на популацията на Община Асеновград, поетите към този момент отговорности от общинската администрация задължения, възлизащи на повече от 11 милиона лв., които задължават нашите съграждани за повече от едно десетилетие да изплащат грешките на актуалното ръководство. Въпреки това гласуваме „ ЗА “, тъй като другата опция води до неспособност за осъществяване на горецитирания план – неговия неуспех, а от там и възобновяване на цялата стойност, която е повече от 100 млн.лева. Нека не се не помни и фактът, че държавното управление на Бойко Борисов не дели общините по политически симптом и  точно то одобри  този витално нужен за община Асеновград  план ”, заявяват старейшините от ГЕРБ-Асеновград.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР