Общинските съветници от Демократична България успяха да спрат част от

...
Общинските съветници от Демократична България успяха да спрат част от
Коментари Харесай

Демократична България спря част от крайбрежната улица на Балчик да стане частно

Общинските съветници от " Демократична България " съумяха да спрат част от крайбрежната улица в Балчик да стане частна благосъстоятелност, оповестиха от обединението.

Предложението беше импортирано от кмета Николай Ангелов, който завоюва локалните избори повдигнат от Инициативен комитет.

Става въпрос за искане от компания " Бряг " ООД, която през 2007 година придобива парцел на първа линия край алея " Дамбата " в Балчик. Пред имота минава крайбрежната улица на града, която стига до стената на " Двореца " и сега се употребява като общински паркинг.

Сега обаче се оказва, че този общински паркинг, на който туристите стопират колите си, е вписан като част от парцела на компания " Бряг ". Не е прочут нормативният акт, по чиято мощ това е станало, само че съгласно настоящия обстоен организационен проект на Балчик улицата е общинска благосъстоятелност, показват общинските съветници Владимир Лафазански и Симеон Сименов.

" През 2007 година е формиран Акт за частна общинска благосъстоятелност, само че подобен би бил незаконосъобразен, тъй като не отразява статута на частта от парцела, предназначен за улица ", разяснява Владимир Лафазански от " Демократична България ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР