Общинските съветници на БСП във Варна обявиха, че няма да

...
Общинските съветници на БСП във Варна обявиха, че няма да
Коментари Харесай

БСП-Варна бойкотира онлайн общинска сесия: ГЕРБ крият кмета Портних от въпросите за корупция

Общинските съветници на Българска социалистическа партия във Варна оповестиха, че няма да вземат участие в идно онлайн съвещание на общинския съвет в морския град. „ Това е следващият опит на ГЕРБ да скрият кмета Иван Портних и администрацията му от неуместните въпроси за корупционните практики при осъществяване на публични поръчки и обвързваните с тях следствия “, това се споделя в декларация на социалистите, оповестена във Facebook.

Съветниците на БСП  имат и различен доста съответен мотив да не вземат участие в съвещанието:„ Обявената неприсъствена сесия е следващ опит за скрита и тиха продажба на недвижима благосъстоятелност и реализиране на скандално подаяние, посредством апортиране на акциите на Община Варна от " Международен Пловдивски Панаир " АД в,,Пълдин Туринвест " АД, договорка несъмнено, обслужваща олигархията “.

Съветниците от Българска социалистическа партия декларират, че Общински съвет – Варна би трябвало да заседав присъствено, като достъпът до заседателната зала да се позволява на всички притежаващи зелен документ или след бърз антигенен тест. Те декларират, че в петък, за когато е планувана онлайн сесията, че отидат в зала „ Пленарна “, където се организират съвещанията на локалния парламент.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР