Общинските избирателни комисии обявиха съставите на новите общински съвети, които

...
Общинските избирателни комисии обявиха съставите на новите общински съвети, които
Коментари Харесай

Вижте кой ще управлява Добрич, Кърджали, Кюстендил и Ловеч през следващите 4 години

Общинските изборни комисии оповестиха съставите на новите общински препоръки, които ще взимат решенията за обитаемоте места през идващите 4 години.
ДОБРИЧ
ГЕРБ води и в 41-членния общински съвет на Добрич със своите 11 съветници. Следва локалната коалиция ДБГ (ДБГ, Има Такъв Народ, Национална движение „Симеон Втори", ССД, ГН и ВМРО-БНД) с 9 общинари. ПП-ДБ и „ Възраждане “ имат по 6-има. Следват: Българска социалистическа партия – 4-ма; Движение за права и свободи – 2-ма; „ Граждани за общината “, „ Консервативна България “ и „ Левицата “ – по един.


КЪРДЖАЛИ
Без никаква изненада с болшинство в общинския съвет е Движение за права и свободи. Движението получава 27 общинари в 41-членния локален парламент. Следват: ГЕРБ – 6-има; Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ – по 3-ма и ПП-ДБ – двама.


КЮСТЕНДИЛ

Данните за членовете на общинския съвет в Кюстендил към момента не са оповестени от Общинската изборна комисия.


ЛОВЕЧ
ГЕРБ има най-вече общински съветници и в Ловеч – 8 от 29-членния локален парламент. Следват: Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия – по 5-има; ПП-ДБ и „ Граждани за общината “ – по 4-ма; „ Възраждане “ – 2-ма и „ Левицата “ – един.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР