Общински съвет-Сандански гласува община Сандански да кандидатства за цялостна модернизация

...
Общински съвет-Сандански гласува община Сандански да кандидатства за цялостна модернизация
Коментари Харесай

На сесия : ОБС Сандански даде съгласие за модернизиране на градския пазар

Общински съвет-Сандански гласоподава община Сандански да кандидатства за цялостна рационализация и реорганизация на градския пазар и разпореди на кмета Атанас Стоянов да предприеме всички дейности за осъществяване на желанието. Предвижда се пазарът да бъде построен като зона с три обособени равнища, подземна за паркинг, наземна със зони за търговия и етаж с административни и търговски пространства. Модернизацията на пазара ще бъде осъществена в новия програмен интервал, когато се чака общината да откри способи и благоприятни условия за финансиране.

На сесията през вчерашния ден бяха прегледани общо 24 точки, в дневния ред бяха включени и изказания и питания на градждани. Състоянието на уличната мрежа, пропадането на пътя за село Плоски, активността на новото звено "Спортни парцели " бяха част от обсъжданите от съветниците тематики. На въпросите отправени към кмета Атанас Стоянов за уличната мрежа, градоначалникът заяви, че сега тече социална поръчка и се чака през юли рабатота по ремонтите на улиците да стартира.

Георги Георгиев сигнализира за незабавно решение на казуса с пропадането на пътя за село Плоски и изиска да бъде спряно придвижването на тирове и тежки машини по него. Общинските съветници разискаха и гласоподаваха устав за активността на новото звено "Спортни парцели "

В.Василева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР