Общински съвет отказа на днешната сесия да подкрепи изменението на

...
Общински съвет отказа на днешната сесия да подкрепи изменението на
Коментари Харесай

Общинарите бойкотираха ремонта на тротоари за 5 млн. лева

Общински съвет отхвърли на днешната сесия да поддържа изменението на бюджета в общ размер близо 7 млн. лв.. На кмета Иван Тотев не му стигнаха 2 гласа, с цел да бъде признато неговото предложение. Скандалът за парите продължи близо час. От " Съюз за Пловдив ", Българска социалистическа партия и " Патриотичен фронт " реагираха " срещу " 5 млн. лв. да бъдат планувани в бюджетите за 2020 г и 2021 г за ремонт на тротоари, пешеходни алеи, паваж, калдъръм.

Покрай сухото изгоря и суровото. Няма да се дават бюджетни средства за поправки минимум в 10 детски градини и ясли. Близо 300 000 лева, с които трябваше да бъде подкрепят Куклен спектакъл също няма да се обезпечат. Предвидените пари за археология на Римския конгрес също няма да се дават към този момент. Няма да се проектира и полигон за кормуване в Тракия, който общината желае да построи за по-добро образование на водачите.

Патриотите желаеха 1 час отмора, с цел да показват Славчо Атанасов като техен претендент за кмет. Шефката на общинския съвет Савина Петкова я позволи въпреки и след митинги измежду другите съветници.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР