Общински съвет – Варна обяви конкурс за нов управител на

...
Общински съвет – Варна обяви конкурс за нов управител на
Коментари Харесай

Общински съвет-Варна обяви конкурс за нов управител на ДКЦ „Чайка“ 


Общински съвет – Варна разгласи конкурс за нов шеф на ДКЦ „Чайка “. От претендентите за поста се изисква да имат образователно-квалификационна степен „ магистър ” по медицина или стопанска система, осведоми dnesplus.bg Кандидатите лекари би трябвало да имат добита съществена компетентност и подготовка по здравен мениджмънт. Изискванията към икономистите са да имат приета компетентност по здравна информатика и здравен мениджмънт или по стопанска система на опазването на здравето.

Всички претенденти би трябвало да имат най-малко петгодишен трудов стаж по специалността, надлежно като доктор или като икономист, както и да не са осъждани на отнемане от независимост за умишлени закононарушения от общ темперамент. Конкурсът ще се организира в три стадия. В първия стадий ще се извърши инспекция на сходството на показаните документи с оповестените условия. Следващото равнище е показване на стратегия за развиването и активността на лечебното заведение за тригодишен интервал. Последната част от конкурсната процедура е събеседване с претендентите.

Документи ще се одобряват всеки работен ден до 8 януари 2018 година в дирекция „ Канцелария на Общинския съвет “, стая 308, в Община Варна, бул. „ Осми Приморски полк “ №43. Пълните условия и документите за присъединяване са оповестени на уеб страницата на Общински съвет – Варна: varnacouncil.bg.
До състезанието се стигна, откакто досегашният шеф на ДКЦ „ Чайка “ доктор Александра Манушева беше освободена от поста.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР