Общински съвет – Пловдив на своя предстояща сесия ще трябва

...
Общински съвет – Пловдив на своя предстояща сесия ще трябва
Коментари Харесай

Колко средства ще са нужни, за да се възстанови паркинга и алеята срещу Водна палата?

Общински съвет – Пловдив на своя идна сесия ще би трябвало да вземе решение какви средства да бъдат заложени във краткотрайния бюджет за възобновяване на паркинга и алеята на бул. „ Марица юг “ против Водната палата. Едва по-късно ще стане ясно какви разноски ще се платят за осъществените действия от изпълнителя.
Прочетете още
Процедурата за привикване на комисия и обстоен разбор на разноските бе призната от съветниците на предходна сесия във връзка импортирано предложение за погашение на близо 600 хиляди лв. на компания „ ИССА 2000 “ за направени разноски по пробива и 150 хиляди лв. за ремонт на тротоар и алея.

„ Кметът Здравко Димитров даде на съветниците обстоен отчет с прибавен протокол за осъществените строителни действия и те са осведомени с него. Според отчета, компанията е изразходвала 593 хиляди лв., като над 450 хиляди коства работният план на кръстовището на две равнища, защото обектът е на инженеринг. Други 100 хиляди лв. са вложени в подготвителните действия за пробива. Едва откакто общинските съветници гласоподават какъв брой средства да бъдат заложени във краткотрайния бюджет, може да се пристъпи към разплащане с изпълнителя на дейностите и към възобновяване на паркинга, алеята и зелените площи против Водната палата “, съобщи заместник-кметът по строителство и вложения Пламен Райчев.

Преди да бъде импортиран за разискване на сесия, отчетът на осъществените действия и тяхната стойност се преглежда в непрекъснатите комисиите към Общински съвет. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР