Общински драматичен театър Владимир Трандафилов“ - Видин започна репетиции на

...
Общински драматичен театър Владимир Трандафилов“ - Видин започна репетиции на
Коментари Харесай

Звезден състав в най-новата постановка на видинския драматичен театър

Общински трагичен спектакъл „ Владимир Трандафилов “ - Видин стартира подготовки на престъпната комедия „ Убийство в първа класа “.

Режисьор е добре известният и доста известен в цяла България артист Евгени Будинов, който неотдавна се изявява и на режисьорското занятие. Звездният състав на представлението включва още извънредно известният и обичан видински артист Петьо Цеков, който е добре прочут на аудиторията с десетките си функции в игрални филми и телевизионни сериали.

След дълго спиране, той още веднъж се завръща на театралната сцена, разясняват от културната институция, като споделят насладата си, че се завръща точно на тяхната сцена. В останалите функции ще влязат актьорите Ивайло Симеонов, Фиданка Рангелова, Ирина Флорова- Капелова, Кирил Кирилов, Ана Дамянова, Ивайло Петков, Красимир Рангелов и Десислава Цветкова.

Сценограф на постановката е Богдан Гешев, костюмите ще са дело на Мариела Будинова.

Влак, купе и няколко инцидентно, или неслучайно, срещнали се души. Как орисите им са обвързани, какво ще се случи и един напълно непредвиден край, само че и още нещо преди финала. Какво, по кое време, по какъв начин – отговорите на сцената на Общински трагичен спектакъл “Владимир Трандафилов “ - Видин в престъпната комедия „ Убийство в първа класа “.

Премиерата се чака в средата на месец юни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР