Общинската съветничка от Велинград Екатерина Каферинова е била нападната днес.

...
Общинската съветничка от Велинград Екатерина Каферинова е била нападната днес.
Коментари Харесай

Счупиха челюстта на общинска съветничка от Велинград

Общинската съветничка от Велинград Екатерина Каферинова е била нападната през днешния ден. Инцидентът е станал в центъра на СПА столицата. Тя е излизала от сесия на Общински съвет и е нападната от двама млади мъже с качулки преди да се качи в персоналния си автомобил, удостовери представителят на полицията Мирослав Стоянов.

Те са нанесли няколко удара по лицето на дамата и по-късно са избягали. Тя незабавно е подала сигнал на 112. На мястото на случая незабавно са пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ. По неофициална информация потърпевшата страдалата е откарана в болничното заведение с контузии по лицето и строшен нос.

От полицията водят следствие по случая. По думите на Мирослав Стоянов се работи по три версии за нападението. Дали е вандалска демонстрация или пък е обвързвано с работата й като общински консултант. Третата версия е,че нападението е обвързвано със фамилния й бизнес.
Това не е първо посягане над нея. Преди 10 години новата й кола беше подпалена.

Екатерина Каферинова е няколко мандата общински консултант от Български земеделски народен съюз. Най-големият скандал, обвързван с нейното име, бяха обвиняванията от страна на Фидел Беев през 2005 година, че е предложила рушвет от 100 хиляди лв. на Яне Янев, с цел да отдръпна поддръжката си за Беев, който по това време бе претендент за кмет на курорта. През 2014-а тя постави ръка на близо 900 квадратни метра общински парцел в курорта.

Още по тематиката четете ТУК

тагове челюст общинска съветничка велинград
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР