Общинската организация на ГЕРБ – Марица проведе събрание за издигане

...
Общинската организация на ГЕРБ – Марица проведе събрание за издигане
Коментари Харесай

Общинската организация на ГЕРБ – Марица номинира кандидати за евродепутати

Общинската организация на ГЕРБ – Марица организира заседание за издигане на претенденти за народни представители в Европейския парламент. В читалище „ Виделина “ в село Войводиново се събраха над 40 членове на ГЕРБ, с цел да създадат своите номинации.

Присъстващите бяха приветствани от регионалния координатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев и от общинския началник Гергана Трендафилова. След това публично в редиците на ГЕРБ-Марица бяха признати 10 нови членове, най-вече младежи. По време на събранието беше разисквана и настоящата политическа конюнктура и измененията в изборния кодекс. Присъстващите поговориха и за значимостта на идните избори и потребността от готовност и висока интензивност.



„ Нямаме време за губене, всички виждате по какъв начин всекидневно ни заливат с погрешна информация. Трябва ни цялостна готовност на структурите и доста дейна работа по дребните места, с цел да се оправим с провокациите, бе безапелационен Мараджиeв.



По думите му тези избори ще са доста сложни, поради желанието на опозицията за власт. Затова прикани всички представители на ГЕРБ да се опълчват намерено на лъжите и измамите, които фабрикуват от Българска социалистическа партия, тъй като загубата на евроизборите ще бъде пагубна за страната.

„ Знаем по какъв начин се печелят избори, имаме опита за това “, бе безапелационна Гергана Трендафилова. Тя добави, че близкият контакт с хората в дребните обитаеми места ще помогне те да не се доверяват на подправените вести, с които залива ефира Българска социалистическа партия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР