Общинска фондация "Тома Васильов" в Тетевен за поредна година осигурява

...
Общинска фондация "Тома Васильов" в Тетевен за поредна година осигурява
Коментари Харесай

Общинска фондация в Тетевен за поредна година осигурява стипендии за ученици и студенти

Общинска фондация "Тома Васильов " в Тетевен за поредна година обезпечава стипендии за възпитаници и студенти, оповестяват от общинската администрация. За задачата е оповестила конкурс за 10 възпитаници и петима студенти - стипендианти за образователната 2020/2021 година.

Стипендията за възпитаник е в размер на 100 лв. месечно, а за студент - 150 лв. на месец, за времето от 1 октомври т. година до 30 юни 2021 година

Според критериите за присъединяване учениците би трябвало да са от 9 клас до 12 клас в междинните учебни заведения в община Тетевен и с непрекъснат адрес в нея. Студентите също е належащо да са от община Тетевен, записани постоянно образование във висше образователно заведение в България. Годишният им триумф би трябвало да е над 5.50 от предишна учебна/семестриална година. Предимство е и класирането им в интернационалните, национални и регионални надпревари, олимпиади и състезания.

Документите за присъединяване в състезанието се подават до 21 октомври в стая 213 на Община - Тетевен, допълват от администрацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР