Общини, туристически организации и посланици ще дискутират проблемите на културно-историческия

...
Общини, туристически организации и посланици ще дискутират проблемите на културно-историческия
Коментари Харесай

Международното изложение "Културен туризъм" започва във Велико Търново

Общини, туристически организации и посланици ще дискутират проблемите на културно-историческия туризъм и следствията от коронакризата, както и провокациите на новата геополитическа конюнктура от през днешния ден до 16 април във Велико Търново в границите на 17-ото издание на интернационалното ревю " Културен туризъм ".

След двугодишно спиране най-авторитетната платформа за продан на положителни практики в региона на културата и туризма събира във Велико Търново общини, културни институти, компании, цивилен сдружения, дипломатически задачи и представители на институциите за интернационалното ревю " Културен туризъм ".

" Показваме, че всички имаме предпочитание да помогнем на туризма да възвърне своите темпове на работа, най-много културният туризъм ", съобщи Борислав Йорданов, шеф на общинската туристическа компания „ Царевград Търнов “, уредник на ревюто с община Велико Търново и Министерството на туризма.

В работната стратегия са планувани полемики по разнообразни тематики.

" Професионалните полемики, които сме организирали с Министерството на туризма, с Асоциацията на българските тур оператори и тур сътрудници, срещи с Министерството по отношение на туристическите региони, среща на посланиците на държави-емитиращи туризъм в България ", уточни Йорданов.

Организирани са доста съпътстващи прояви за посетителите с атрактивни възстановки, работилници, изложения и авантюристичен игри.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР