Общината трябва да предприеме мерки. Има наредба, която трябва да

...
Общината трябва да предприеме мерки. Има наредба, която трябва да
Коментари Харесай

Търговец: В Капана има безконтролна употреба на алкохол


Общината би трябвало да предприеме ограничения. Има разпоредба, която би трябвало да се съблюдава. Но никой не я съблюдава. Вместо това всекидневно се събират деца и се напиват, което смущава действителния ред на събитията. В "Капана " има безконтролна приложимост на алкохол, което ме тормози. Това разяснява пред камерата на Българска национална телевизия един от търговците в "Капана " в Пловдив по отношение на плануванаъа възбрана на алкохол след 22 часа.

,,В Капана има видеонаблюдение. Знаем по кое време има събиране на повече хора, по кое време има проблеми. Ще има засилено наличие, т.е. ще бъдат ангажирани повече патрулиращи служители на реда на Общинска защита..Ще бъде сложена табела по отношение на потреблението на алкохол и повдигането на звук със съответните санкции и санкции'', съобщи от своя страна Георги Стаменов, кмет на регион "Централен ".

,,Да се знае, че в случай че някой наруши тази разпоредба, ще бъде глобен. Това въпреки всичко е известно място, в което се събират доста хора и е хубаво да има някакъв ред'', добави още Стаменов.

За част от жителите обаче възбраните за продажба на алкохол няма да решат проблемите. Според тях казусът идва най-много от децата под 18-годишна възраст, заради което отговорност би трябвало да се търси от магазинчетата, които им продават алкохол.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР