Общината организира възпоменателно отбелязване на 116-ата годишнина от гибелта на

...
Общината организира възпоменателно отбелязване на 116-ата годишнина от гибелта на
Коментари Харесай

Община Гоце Делчев организира възпоменателно отбелязване на 116-ата годишнина от гибелта на Гоце Делчев

Общината провежда възпоменателно отбелязване на 116-ата годишнина от гибелта на Гоце Делчев, което ще се състои на 4 май. Това оповестиха от пресцентъра на Община Гоце Делчев.

Отбелязването ще стартира в 12.00 часа на централния площад в града, където ще бъдат положени венци и цветя на паметника на Гоце Делчев. Във възпоменателната гала ще взе участие управлението на Община Гоце Делчев, представители на институции, политически партии и неправителствени организации, както и на образователните заведения в града.

В 12.30 часа, в сервизния парк на някогашния полк в Гоце Делчев ще бъде публично открит втори кръг от националния шампионат по планинско нанагорнище „ Гоце Делчев “ 2019. Автомобилното съревнование е проведено от Община Гоце Делчев, АСК „ Дунев Рейсинг “ и БФАС, и е отдадено на 116-та годишнина от гибелта на Гоце Делчев.

Във връзка с осъществяване на надпреварата ще бъде затворен за придвижване пътя Гоце Делчев – Попови ливади на 4 май във времето от 12.30 до 19.00 часа и на 5 май във времето от 8.30 до 15.00 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР