ОбщинаСанданскии Басейнова дирекция Западнобеломорски район“ организираха съвместно събитие под мотото

...
ОбщинаСанданскии Басейнова дирекция Западнобеломорски район“ организираха съвместно събитие под мотото
Коментари Харесай

С много забавления и игри в Сандански отбелязаха 22 март - Световния ден на водата!

Община Сандански и Басейнова дирекция „ Западнобеломорски регион “ проведоха взаимно събитие под мотото „ Вода за мир “.

Общата демонстрация навън, в парк " Свети Врач ", събра дребни и огромни и трансформира деня в същински празник, където децата развихриха своя гений и рисуваха върху тениски и асфалт.

В същинска атракция се трансформира и специфичният противопожарен автомобил, обезпечен от Държавно горско стопанство, Сандански, който показва по какъв начин се потушава горски пожар и децата имаха опция за малко да влязат в ролята на пожарникари.

Благодарим на прелестните и надарени художници от Клуба по изобразително изкуство на Стоян Божкилов и на учениците от ЗПГ " Климент Тимирязев " и ПГ " Яне Сандански ", които посредством своите рисунки върху тениски демонстрираха гений и отношение към природата и най-ценния ни запас - водата.

Благодарим и на екипа на Център за социална поддръжка и Център за обществена рехабилитация и интеграция, които демонстрираха по какъв начин можем да си засадим бобово растение в домашни условия.

Благодарим и на всички малчугани, които се забавляваха дружно с нас и се включиха в самодейността като рисуваха по тематиката за опазването на водата.

Празникът приключи с доста усмивки и награди за всички, които бяха част от самодейността за отбелязване на Световния ден на водата - 22 март!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР