Общинарите от ГЕРБ спасили заграбването на контрола върху Общинска банка.

...
Общинарите от ГЕРБ спасили заграбването на контрола върху Общинска банка.
Коментари Харесай

Общинари от СОС защитиха приватизацията на Общинска банка

Общинарите от ГЕРБ избавили заграбването на контрола върху Общинска банка . Това съобщи Данаил Кирилов в отговор на рецензиите на социалистите .

Николай Стойнев и Елен Герджиков, общинари от ГЕРБ, също смениха постройката на Столичния общински съвет и пристигнаха в Народното събрание, с цел да оборят съперниците си.

Герджиков не счита, че се бърза с приватизацията на Общинска банка . С доста старания от страна на институциите Столична община си възстановила контрола върху банката, като се работело по излекуване на банката.

Усърдната работа се изплати с това, че банката е водеща и постоянна, безапелационен бе Елен Герджиков. По думите му не е присъща активност на една община да ръководи банка. Това не е нов спор за Следствен отдел към окръжна прокуратура, посочи ръководителя на съвета. Той напомни, че самата приватизационна процедура е почнала през юли и по думите му в сегашните стъпки няма бързане.
Процедурата била безусловно транспарантна, съгласно него. Последната дума за договорката ще е на Българска народна банка.

Николай Стойнев разяснява цената на водата, че тя се дефинира от самостоятелния регулатор и че не би трябвало да има интервенция върху работата му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР