Община Ямбол пусна в продажба коледните картички от благотворителната кампания

...
Община Ямбол пусна в продажба коледните картички от благотворителната кампания
Коментари Харесай

Община Ямбол пусна в продажба коледни картички от благотворителна кампания

Община Ямбол пусна в продажба коледните картички от благотворителната акция „ Подай ръка, избави живот “. Те могат да се закупят на цена от два лв. в търговски обекти в града, в Културно-информационния център „ Безистен “, в постройката на общинската администрация и нейните изнесените офиси в кварталите, оповестиха от пресцентъра на локалната администрация.

В основата на обичайна акция е състезанието за детска рисунка на тематика „ Коледа “. Детските произведения се отпечатват на коледни картички. Тазгодишните спечелили в състезанието към този момент бяха обявени и ще бъдат наградени на 5 декември, от 17:30 часа, в Културно-информационния център „ Безистен “. Всички отличени произведения ще бъдат подредени и в тематична галерия.

Благотворителната самодейност от деца за деца се организира в Ямбол от 15 години насам. Ежегодно в състезанието за изобразяване на коледни картички се включват сред 600 и 800 деца от Ямбол. Над 250 хиляди лв. са събраните досега средства за лекуване на деца и младежи от „ Подай ръка – избави живот “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР