Община Враца се присъединява към националната инициатива Нестле за Живей

...
Община Враца се присъединява към националната инициатива Нестле за Живей
Коментари Харесай

Враца се включва в кампания за стимулиране на активния начин на живот

Община Враца се причислява към националната самодейност „ Нестле за Живей Активно “, ориентирана към стимулиране на дейния метод на живот и уравновесеното хранене.
Първото събитие, което ще се организира във Враца, е „ Игри на асфалт “ - включващо дама, федербал, национална топка, футбол, тенис на маса, изтегляне на въже и „ стражари и апаши “. В интензивностите ще се включат ученици на детски и образователни заведения, Младежки център, както и екипът на Превантивно-информационния център. В рамките на събитието представителите на спортните клубове в града ще създадат демонстрации за присъстващите. Инициативата ще се организира пред централния стадион, на 24 септември /събота/, от 9 часа. За участниците са планувани доста награди и изненади.
Кампанията във Враца ще продължи и на 25 септември /неделя/, когато ще се организира туристически преход до Черепишкия манастир, като групата ще тръгне в 7.50 часа от Автогарата във Враца. За всички искащи е обезпечен безвъзмезден превоз до село Челопек. Ентусиастите, които желаят да са част от самодейността, могат да се запишат за присъединяване в Природозащитен център „ Натура “ или на тел. 0887 900 331. В същия ден ще се проведат и тематични игри в селата Згориград, Паволче и Челопек.
На 27 септември /вторник/, в състезателен комплекс „ Христо Ботев “ ще се проведат функционални тренировки и ще се презентира „ Балансираното хранене и здравословния метод на живот “.
Активностите са част от Европейския фитнес ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР