Община Враца обявява прием на документи от кандидат-потребители за включване

...
Община Враца обявява прием на документи от кандидат-потребители за включване
Коментари Харесай

Община Враца разширява социалните услуги с нова „Асистентска подкрепа“

Община Враца афишира банкет на документи от кандидат-потребители за включване в обществената услуга „ Асистентска поддръжка “ и от претенденти за заемане на служба „ Асистент”, оповестиха от локалната администрация.
Потребители на обществената услуга могат да бъдат лица в надтрудоспособна възраст в неспособност за самообслужване, които нямат избрана по съответния ред степен на понижена продуктивност, както и деца и пълнолетни лица с трайни увреждания с избрана непозната помощ, които не употребяват асистентска поддръжка или за които не се получава помощ на грижа домашна среда по реда на различен закон.
Предоставянето на обществената услуга включва ежедневна почасова поддръжка в домашна среда, всеки работен ден, съгласно направена предварителна оценка на потребностите от чиновници на Община Враца, като всеки „ Асистент “ може да обгрижва до 3-ма консуматори.
Документи се подават от 01.02.2021 година в постройката на Община Враца, стая №34 (входът откъм кино Метропол), всеки работен ден от 8 до 17 часа. Заявки могат да се одобряват и на e-mail: и телефон: 0882 756 052.
Документи по пример могат да бъдат изтеглени от формалната интернет страница на Община Враца на адрес: .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР