Община Враца има средства за ремонт на покрива на покрития

...
Община Враца има средства за ремонт на покрива на покрития
Коментари Харесай

Ремонтират покрива на закрития плувен басейн във Враца

Община Враца има средства за ремонт на покрива на покрития плувен басейн в града, сподели кметът Калин Каменов. По думите му, това ще е настоящ ремонт и няма да отнеме доста време, а задачата е възстановяване на изискванията за тренировки и надпревари. Кметът се надява ремонтът на спортното оборудване да стартира скоро.
Наскоро част от тавана – мазилка и две платна, паднаха по време на зонално съревнование по водна топка за юноши до 13 години. Състезанието тогава бе прекъснато с решение на делегата на Федерацията по водна топка, а на мястото на случая дойде и кметът Калин Каменов.
„ Факт е, че постройката е на повече от 50 години. Има потребност от повсеместен ремонт за който ще се кандидатства по план. Необходимата сума ще е 2 млн. лева “, разяснява още Калин Каменов. По думите му дали басейнът ще може да приема надпревари и тренировки на този стадий ще зависи от строителя.
В момента със средства от бюджета се прави и цялостно възобновяване на детския плувен басейн, който не действа повече от две десетилетия./БТА
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР