Община Вършец организира обществено обсъждане на проект, съобщиха от местната

...
Община Вършец организира обществено обсъждане на проект, съобщиха от местната
Коментари Харесай

Община Вършец организира среща за обсъждане на проект

Община Вършец провежда публично разискване на план, оповестиха от локалната администрация.
На съображение чл.127, ал.1 от Закона за устройство на територията и член 21, ал.1 и ал.2 от Наредбата за изискванията и реда за осъществяване на екологична оценка на проекти и стратегии, Община Вършец оповестява, че провежда среща за публично разискване на Проект на Общ организационен проект (ОУП) на Община Вършец, както и на отчета за Екологична оценка и Доклада за оценка на степента на влияние на Общ устройствен план на Община Вършец с предмета и задачите на запазване на предпазените зони.
Срещата за публичното разискване ще се организира на 29 октомври 2021г. от 17:00 ч. в заседателната зала на Община Вършец с адрес: гр.Вършец, община Вършец, област Монтана, бул. „ България” № 10, етаж.4.
Проекта на Общ организационен проект на Община Вършец, Докладът за eкологична оценка, Доклада за оценка на степента на влияние на Общ устройствен план на Община Вършец с предмета и задачите на запазване на предпазените зони, дружно с всички приложения към тях, са оповестени на интернет страницата на Община Вършец на електронен адрес: https://www.varshets.bg/ в раздел „ Устройство на територията “, като е обезпечен и обществен достъп в постройката на общината до 29.10.2021г.
Заинтересованите лица могат да подават писмени оферти и мнения в деловодството на Община Вършец с адрес: гр.Вършец, бул.„ България” № 10 до 29.10.2021 година, както и при осъществяване на самото публично разискване.
За контакти по публичното разискване от страна на Възложителя: арх.Пламен Стоянов – Гл. проектант на Община Вършец, тел. 0878523021; e-mail:
Лица от планиращия екип, виновни да показват спомагателни уточнения: арх. Мила Никифорова – член на екипа, изготвил Общ устройствен план на Община Вършец, тел. 0899191650 и Таня Койчева Чобанова – член на екипа, изготвил Екологичната част към Общ устройствен план на Община Вършец, тел. 0885136585.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР