Община Варна участва на най-големия търговски панаир за пътуване, почивки

...
Община Варна участва на най-големия търговски панаир за пътуване, почивки
Коментари Харесай

Община Варна участва на най-голямото туристическо изложение в Австрия

Община Варна взе участие на най-големия търговски панаир за пътешестване, почивки и свободно време в Австрия – Ferien-Messe Wien 2024. На форума във Виена морската столица се показва като целогодишна дестинация с акцент върху опциите за морски ваканционен, СПА и уелнес туризъм, богатото културно-историческо завещание, естествените забележителности и наситения събитиен календар, оповестиха от Общината.

Представена е програмата на 15-ото издание на фестивала " Опера в Летния спектакъл ", в която участват имена от международната музикална сцена. Интерес измежду посетителите на форума провокират и опциите за съчетаване на обичайна лятна почивка с еко пътеки, вело направления, разходки измежду природата, дегустации на виновност и локални артикули.

Изложението е основно за дестинация Варна и поради съществуването на целогодишни постоянни полети от австрийската столица. Община Варна взе участие във форума на българския информативен щанд, проведен от Министерството на туризма, като е и единствен представител на морските общини в България.

Участниците във Ferien-Messe Wien 2024 тази година са над 450 от 50 страни, а посетителите се чака да надминат 100 000 души. Изложението ще продължи до 17 март.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР