Община Варна представя ваканционния си туризъм на едно от най-мащабните

...
Община Варна представя ваканционния си туризъм на едно от най-мащабните
Коментари Харесай

Варна представя ваканционния си туризъм на изложение в Щутгарт, Германия

Община Варна показва ваканционния си туризъм на едно от най-мащабните туристически изложби в света - СМТ Щутгарт (Германия). Форумът започва на 13 януари и е с дълготрайност 9 дни. Очаква се ревюто да бъде посетено от към 300 000 гости.

Основен фокус в представянето на Община Варна е морско-ваканционния туризъм, с благоприятни условия за спа и уелнес и културни направления. Друг акцент е запознаването на туристите с плана „ Варна – дестинация за четири сезона “, чиято цел е да притегля туристи и отвън летните месеци. В него Варна е показана посредством различни пространства за модерно изкуство и просвета, с цел да подтиква фестивалния и спортния туризъм.

Община Варна е позиционирана на българския информативен щанд, проведен от Министерството на туризма. В съседство са ситуирани и  самостоятелните щандове на туроператорите Alltоurs flufreizen GmBH и Schauinsland Reisen GmbH, сътрудници на Общината в Програмата за маркетингови действия на туристически услуги в Черноморските общини, която се финансира на Министерство на туризма.

По данни на представителите на Община Варна в ревюто, в интервала на ранните записвания се следи нараснал интерес към българското Черноморие.

Федералната провинция Баден-Вюртемберг, чиято столица е Щутгарт, се отличава с висок витален стандарт, ниска безработица и висока покупателна дарба, което е добра причина за повишен брой туристически пътувания зад граница. Наблюдава се наклонност към все по-голямо търсене на устойчиви и различни форми на туризъм.

Водещи тематики на ревюто са къмпинг и караванинг, туристически дестинации, действия на открит, голф, уелнес и спа, круизи, показват от отрасловата дирекция по туризъм в общината.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР