Община Варна отваря врати за професионалисти, млади хора и инвеститори.

...
Община Варна отваря врати за професионалисти, млади хора и инвеститори.
Коментари Харесай

Общината обмисля обновяването на екипа с млади хора | Общинската администрация е отворена за всички, които искат да кандидатстват и работят там

Община Варна отваря порти за експерти, младежи и вложители. Варна към този момент пое курс към привличане на нововъведения, високи технологии, IT бранш, съвременни производства. От три седмици ние работим Варна да има своя индустриална зона.

Това сподели кметът Благомир Коцев при откриването на най-големия кариерен конгрес за българи в страната и чужбина – „ Кариера и живот – за какво в България? “.

Събитието е част от платформата за кариера и живот Bulgaria Wants You и се провежда от Иван Христов и Андрей Арнаудов, познати като Иван и Андрей.

Форумът се организира в Двореца на културата и спорта. В него вземат участие топ мениджъри на интернационалните компании. Разположени са и над 30 кариерни щанда, които оферират отворени работни позиции в района. Със личен щанд е и Община Варна.

Общинската администрация е отворена за всички, които желаят да аплайват и работят там. Обмисляме съществено екипът да бъде освежен с младежи, които желаят да работят в нашия град, сподели още Благомир Коцев.
Той добави, че се радва да е на събитие, което предизвиква младежите да работят в родината си.

Аз самият съм образец за човек, който е отпътувал да учи в чужбина, а по-късно се прибрах и работих в нашия фамилен бизнес във Варна. Не скърбя да това, сподели още кметът.
Той съобщи, че Община Варна ще направи всичко допустимо да подтиква процеса по връщането на млади и образовани експерти, които да работят за положителното бъдеще на града ни. Той приветства и всички огромни компании, които вземат участие във форума.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР