Община Варна организира АНТИСПИН кампания Пазя себе си, пазя и

...
Община Варна организира АНТИСПИН кампания Пазя себе си, пазя и
Коментари Харесай

Община Варна организира АНТИСПИН кампания

Община Варна провежда АНТИСПИН акция " Пазя себе си, вардя и теб “За 15-та поредна година дирекция " Превенции “ към Община Варна провежда АНТИСПИН акция " Пазя себе си, вардя и теб “. Инициативата е във връзка Световния ден за битка със СПИН – 1 декември.ю

В рамките на акцията ще се проведат дискусионни срещи, образования на експерти по здравни грижи и студенти по медицина. Предвидени са и осведомителни акции в 11 учебни заведения и 2 университета. Общо 80 участници ще се включат в другите начинания. Сред тях са студенти, възпитаници от превантивните клубове, медицински експерти и сътрудници от цивилен организации.

Тази вечер от 18,30 часа в Медицинския университет " Проф. доктор Параскев Стоянов “ ще се състои среща на тематика " ХИВ инфекцията – предварителна защита измежду разнообразни целеви групи. Изследване. Професионален риск “.

На 1 декември от 11 часа до 14 часа, още веднъж в Медицински университет – Варна ще се организира акция за гратис и анонимно консултиране и проучване за ХИВ.

На 7 и 8 декември в Младежкия дом ще бъдат проведени образования за експерти по тематики за предварителната защита на ХИВ и СПИН.

Инициативи ще бъдат отразявани онлайн посредством профилите на дирекция " Превенции “ в https://www.facebook.com/prevencii и https://www.instagram.com/prevencii/.

В youtube.bg канала p2prevention могат да се видят особено готови обучителни видеа от доброволците на Градски предпазен клуб.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР