Община Варна и тази година участва със свой екип на

...
Община Варна и тази година участва със свой екип на
Коментари Харесай

Община Варна с участие в един от най-големите туристически форуми в света

Община Варна и тази година взе участие със собствен екип на 27-то издание на  интернационалната туристическа борса EMITT в Истанбул, Турция, която се организира от 6 до 9 февруари. Международното ревю за туризъм се организира годишно и е измежду 5-те най-големи туристически конгреси в света. ЕМITT събира всяка година експерти и крайни клиенти в региона на туризма. 

Изложението е добра опция за популяризирането на Варна и представянето на града като атрактивна дестинация за отдих и развлечения. Тази година акцентите в презентацията на Варна са върху СПА, уелнес, естествените забележителности и градските екскурзии, споделят специалистите, участващи във форума, заяви общината.

Много от посетителите на ревюто се възползват от опцията за срещи, контакти и диалози при избора на дестинация за почивката си. Желаещите да посетят Варна получават потребна информация и насоки по какъв начин да прекарат почивката си в града, показват още специалистите.  

Всяка година интернационалната туристическа борса EMITT отразява динамичността на туризма в Източния средиземноморски район. Изложението се отличава като основен център за значими срещи, подписване на интернационалните контракти, анонсиране на нови стратегии и трендове в развиването на сектора. Негови посетители годишно са представители на интернационалния туристически бизнес, национални и районни туристически организации, държавни структури и медии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР