Община Варна да подаде проектно предложение по Оперативна програма Добро

...
Община Варна да подаде проектно предложение по Оперативна програма Добро
Коментари Харесай

Общината ще търси ново финансиране за Областния информационен център по проект

Община Варна да подаде планово предложение по Оперативна стратегия " Добро ръководство “ за продължение на активността на Областния информативен център (ОИЦ-Варна) през идващите две години. Това реши Общинският съвет в морския град.

Проектът ще бъде импортиран по процедурата за обезпечаване действието на националната мрежа от 27 регионални осведомителни центъра, в това число и на ОИЦ-Варна, за интервала 2022-2023 година Безвъзмездната финансова помощ, която варненският център може да получи, е в размер до 340 000 лева Съфинансиране от страна на общината не се изисква.

Целта е Областният информативен център - Варна да продължи да дава елементарен и комфортен достъп на жители, компании, Неправителствени организации, институции и организации до информация за благоприятни условия за европейско финансиране и процеса на усвояването на средства от европейските структурни и капиталови фондове (ЕСИФ). ОИЦ още веднъж ще подкрепя евентуални бенефициенти, като коментира на всички заинтригувани опциите за финансиране на планове по оперативните стратегии, настоящите и идни процедури, задачите, периодите и изискванията за кандидатстване по тях.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР