Община Тунджа“ обявява конкурс за литература и изобразително изкуство Красива

...
Община Тунджа“ обявява конкурс за литература и изобразително изкуство Красива
Коментари Харесай

Община Тунджа обявява конкурс на тема „Красива си земя тунджанска“

Община „ Тунджа “ афишира конкурс за литература и изобразително изкуство „ Красива си земя, тунджанска “, отдаден на Деня на общината – 22 април. В него могат да вземат участие ученици на просветителни институции - учебни заведения, детски градини, школи, клубове, центрове за поддръжка и личностно развиване, културни институции, читалища и други на територията на община „ Тунджа “.

В категория „ Литература “ са избрани три възрастови групи за възпитаници от 1 до 12 клас, а жанровете са – приказка, роман, есе и стихотворение.

В категория „ Изобразително изкуство “ могат да се включат и по-малки участници – първата възрастова група е от 4 до 7 години, останалите три са за възпитаници от 1 до 12 клас. Рисунките могат да бъдат свободна техника, няма ограничавания в избора на материали.

Кандидатите имат право да вземат участие с не повече от две творби в дадена категория, особено готови за състезанието.

Краен период за показване на конкурсните материали – 7 април, резултатите ще бъдат оповестени на 13 април на уеб страницата на общината, а награждаването на спечелилите ще бъде на 19 април от 15 часа в постройката на община „ Тунджа “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР