Община Стара Загора и Спортен клуб "Бадминтон" организираха честване по

...
Община Стара Загора и Спортен клуб "Бадминтон" организираха честване по
Коментари Харесай

Половин век бадминтон отбелязаха в Стара Загора

Община Стара Загора и Спортен клуб "Бадминтон " проведоха честване във връзка 50-годишния празник на бадминтона у нас и в Стара Загора. Церемонията се състоя в общинската зала "Иван Вазов " преди началото на Националния шампионат по бадминтон "Стара Загора 2017 Шести кръг от Национална верига по бадминтон ".

"В залата виждам както доайените - създателите на играта в Стара Загора, по този начин и най-малките техни почитатели. Днес е среща на поколенията във времето. Клуб Бадминтон е един от най-успешните клубове освен в града ни. Състезателите му дефинират модата и трендовете на развиване в този спорт ", сподели зам.-кмет Красимира Чахова.

Тя акцентира, че няма по какъв начин да бъде по различен метод, откакто най-малките черпят сили и ентусиазъм от ветераните, които са образец на отдаденост, състезателен хъс, възторг, усърдие, мотивация и предпочитание да се потвърждават.

"Пожелавам ви още доста по 50 година и да сте все по този начин на върха ", добави Чахова. Тя получи грамота на Община Стара Загора за поддръжката, която оказва на спортния клуб. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР