Община Шабла организира общински кръг на конкурса за детска рисунка

...
Община Шабла организира общински кръг на конкурса за детска рисунка
Коментари Харесай

Община Шабла организира общински кръг на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата“

Община Шабла провежда общински кръг на състезанието за детска рисунка „ С очите си видях бедата “.

Целта на състезанието е да се пресъздадат със средствата на изобразителното изкуство познанията на децата и учениците за бедствия, опасности от бедствия и пожари, за методите на деяние при тях.

Участниците в състезанието са разпределени в три възрастови групи. Първа група – от 7 до 10 години; Втора група – от 11 до 13 години; Трета група – от 14 до 18 години.

Всяка рисунка би трябвало да бъде съпроводена с малко изложение на обособен лист, което да е прикрепено към гърба ѝ. Не се слагат по лицевата част на рисунката етикети или други надписи, които нарушават нейната визия или удостоверяват авторство.

Техниката на изобразяване е по желание на участника.

Рисунката би трябвало да бъде с размер 35/50 см, без да е паспартирана.

На гърба на рисунката е належащо да бъдат посочени име, презиме и фамилия на участника, възраст, прецизен адрес, учебно заведение, педагогичен началник, телефон за връзка.

Творбите се изпращат в общинската администрация град Шабла, на ул. „ Равно поле “ № 35, етаж 2, стая 205, до 25.03.2024г.

Класираните на първите три места във всяка възрастова група рисунки ще вземат участие в регионалния стадий на състезанието. Класиралите се в регионалния стадий се позволяват до националния.

Националният стадий на състезанието ще се организира през юни 2024 година в София. Носителите на първа, втора или трета премия от трета възрастова група имат право на национална стипендия.

Каним учениците от ОУ „ Св. Климент Охридски “, СУ „ Асен Златаров “, ОДК и ЦОП да вземат участие в състезанието за детска рисунка „ С очите си видях бедата “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР